• Zupy

    • Pomidorowa z makaronem

    • Kwaśnica z ziemniakami

    • Kwaśnica z ziemniakami i żeberkiem

    • Barszcz czerwony z pierogami

    • Barszcz czerwony z krokietem

    • Dania jarskie

    • Filet z Mintaja (2 szt.)

    • Pierogi ruskie (9 szt.)

    • Pierogi z mięsem (9 szt.)

    • Pierogi z jagodami (9 szt.)

    • Pierogi z truskawkami (9 szt.)

    • Pierogi z kapustą i grzybami (9 szt.)

    • Knedle ze śliwkami (9 szt.)

    • Danie firmowe

    • Schabowy + Karczek w sosie węgierskim lub pieczarkowym *

    • Dania mięsne

    • Placek po zbójnicku *

      Placek ziemniaczany przekładany gulaszem wieprzowym

    • Filet z indyka (2 szt.) *

    • Filet z kurczaka (2 szt.) *

    • Udko z kurczaka panierowane *

    • Kotlet DeVolay *

    • Eskalopki wieprzowe *

    • Golonka wieprzowa z wody (musztarda-chrzan) *

    • Gulasz wieprzowy *

    • Karczek pieczony w sosie węgierskim lub pieczarkowym *

    • Kotlet schabowy (2 szt.) *

    • Polędwica wieprzowa duszona w sosie węgierskim *

    • Polędwica wieprzowa duszona z pieczarkami *

    • Napoje

    • Herbata z cytryną

    • Kawa po turecku

    • Kawa rozpuszczalna

    • Śmietanka do kawy